Nieuwe bedrijfstak voor Van Leeuwen Catering

Lancering Van Leeuwen Food & Concepts

Nieuwe bedrijfstak voor Van Leeuwen Catering

Van Leeuwen Catering uit Leidschendam heeft afgelopen maand een grote stap gezet. Het bedrijf is bekend door de exploitatie van meer dan honderd onderwijslocaties door het hele land. Naast haar huidige vorm waarin zij zich voornamelijk richt op scholencatering, werd afgelopen maand een nieuwe bedrijfstak opgezet. Deze is speciaal gericht op horeca en partycatering: Van Leeuwen Food & Concepts.

 Innovatief ondernemerschap
De nieuwe bedrijfstak richt zich op innovatief en creatief ondernemerschap in (bedrijfs)restaurants en op feestlocaties. Joyce van Leeuwen, directie van Van Leeuwen Food & Concepts: ‘Voor ons is het een logisch vervolg. Natuurlijk verzorgden we al catering voor partijen naast onze onderwijslocaties. Door onze groei de afgelopen jaren werd de noodzaak om de horeca en partycatering te scheiden van de scholencatering steeds groter. Door het opzetten van deze nieuwe bedrijfstak kunnen wij de aandacht beter focussen.’

Duurzaamheid
Van Leeuwen Catering staat bekend om haar gezonde, duurzame en sociale karakter. Komt dit terug in de nieuwe bedrijfstak? Van Leeuwen: ‘Jazeker. In onze concepten willen wij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare disposables gebruiken, letten wij op de manier waarop wij producten inkopen en vervoeren, en kiezen wij zoveel mogelijk voor Fair Trade producten. Op die manier blijven mens en natuur met elkaar in evenwicht.’

World Horti Center
De eerste locatie waar de nieuwe onderneming haar activiteiten zal gaan ontplooien is het World Horti Center in Naaldwijk. ‘Wij kijken ernaar uit om op deze inspirerende locatie onze horeca-activiteiten uit te breiden. We willen samenwerken met lokale ondernemers om van deze locatie een succesverhaal te maken,’ aldus Van Leeuwen.

Van Leeuwen Food & Concepts zoekt een horecamanager om commerciële, financiële en operationele doelen voor de horeca-activiteiten te realiseren. Kijk voor de vacature op www.foodenconcepts.nl.

Logo Food & Concepts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *